Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies
Projectbegeleiding
Onze producten

Openingstijden

Onze showtuin is 6 dagen per week geopend.

Ma
08:00 uur
-
17:00 uur
Di
08:00 uur
-
17:00 uur
Woe
08:00 uur
-
17:00 uur
Do
08:00 uur
-
17:00 uur
Vrij
08:00 uur
-
17:00 uur
Za
08:00 uur
-
12:30 uur
Zo
Gesloten
0525 23 40 40
Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies
Projectbegeleiding
Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies
Projectbegeleiding

Last van een groene aanslag op stenen of tegels?

Groene aanslag op de stenen of tegels van het terras of de oprit is een grote ergernis van veel mensen. In de donkere herfst en wintermaanden komt deze terugkomende ergernis weer om de hoek kijken. Toch kan groene aanslag eenvoudig bestreden worden met aanslag reinigers.

Wanneer je last hebt van een groene aanslag op je terrastegels of sierbestrating dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.  Gelukkig zijn er veel verschillende soorten producten beschikbaar waarmee je je terras kunt onderhouden. Bostik Hovenierstechniek biedt reinigers voor diverse toepassingen.

Meer informatie?

Bedankt!

Bedankt voor uw contact aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Hoe ontstaat groene aanslag?

Groene aanslag komt met name voor op vochtige plekken waar weinig zonlicht komt.

Het is mogelijk om de algen te verwijderen door strooizout over de tegels te gieten. Dit is een veel gebruikte methode. Vul een gieter met lauw water en meng dit met met strooizout.

LET OP!
Dit is geen goed idee wanneer u tegels of sierbestrating heeft met een gecoate toplaag. Het strooizout tast deze bovenlaag aan.

De voordelen van Bostik tegelreinigers.

De Bostik tegelreinigers zijn geschikt voor alle soorten stenen en tegels. De aanslag reinigers kunnen ook gebruikt worden wanneer uw terras bestaat uit keramische tegels of natuursteen.

In tegenstelling tot de bovengenoemde oplossing met strooizout, tasten de producten van Bostik de toplaag van uw tegels niet aan. Sterker nog, ze hebben voegen een coating toe die uw tegel beschermt tegen algen en groene aanslag.

Bostik Steen en Tegelreiniger

De Bostik steen- en tegelreiniger is uitermate geschikt voor het reinigen van vervuilde tegels en stenen.

De tegelreiniger bevat geen zuren en kan toegepast worden op alle steen- en tegel oppervlakken zoals natuursteen, beton en kunststof.

Bostik Steen- En Tegelreiniger - Bovendorp & Sellis Sierbestrating

Bostik Steen- En Tegelreiniger

Kwaliteitsscore
€11.95 per stuk
Bostik Groene Aanslagreiniger - Bovendorp & Sellis Sierbestrating

Bostik Groene Aanslagreiniger

Kwaliteitsscore
€11.95 per stuk

Bostik groene aanslag reiniger

De groene aanslag reiniger van Bostik is een bijzonder goed reinigingsconcentraat dat actief en met weinig mechanische hulpmiddelen groene aanslag op stenen en tegels verwijderd. Het is geschikt voor het reinigen van alle soorten stenen en tegels.

Daarnaast heeft de aanslagreiniger een preventieve werking, dit betekent dat het de vorming van nieuwe aanslag langdurig tegen gaat.

Advies van een expert?

Heeft u nog een vraag of heeft liever dat er een expert met u mee kijkt? Als officiële Bostik dealer weten wij alles over de reinigingsmiddelen.

De experts van Bovendorp & Sellis geven u graag persoonlijk advies over hoe u uw tegels of stenen zo goed mogelijk kunt onderhouden.

Vraag direct om advies!
0

Je winkelwagen