Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies
Projectbegeleiding
Onze producten

Openingstijden

Onze showtuin is 6 dagen per week geopend.

Ma
08:00 uur
-
17:00 uur
Di
08:00 uur
-
17:00 uur
Woe
08:00 uur
-
17:00 uur
Do
08:00 uur
-
17:00 uur
Vrij
08:00 uur
-
17:00 uur
Za
08:00 uur
-
12:30 uur
Zo
Gesloten
0525 23 40 40
Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies
Projectbegeleiding
Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies
Projectbegeleiding

Ontdek welke tegel bij u past!

Wanneer u heerlijk wilt genieten van het buitenleven dan is een terras in uw tuin is haast niet meer weg te denken .Terrastegels zijn tegenwoordig leverbaar in diverse soorten materialen. Dit maakt het lastig om een keuze te maken. Wij zetten een aantal soorten terrastegels voor u op een rijtje met de eigenschappen voor het gebruik.

Wij geven u graag advies!

Bedankt!

Bedankt voor uw aanvraag! We nemen binnen enkele dagen contact met u op!

Tuintegels of klinkers

Één van de meest voorkomende soorten sierbestrating zijn tuintegels en klinkers. Tuintegels zijn vaak groter qua oppervlak en dit zorgt voor een compleet andere uitstraling in vergelijking tot klinkers. Dat maakt ze meer geschikt om patronen mee aan te leggen of om voor variatie te zorgen in uw tuin.
Tuintegels, ook wel terrastegels genoemd, zijn te verdelen in verschillende categorieën waaronder keramische tegels, betontegels en natuursteen tegels.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn gemaakt van zand, klei en bindmiddelen. Het grote voordeel van keramische tegels is dat ze kleurvast zijn. U hoeft dus niet bang te zijn dat ze na een lange tijd leiden tot kleurverlies. Als deze stenen gelegd worden is het belangrijk dat er een gladde en vlakke ondergrond is.

Betontegels

Betontegels zijn één van de populairste tegels die gebruikt worden in de tuin. Dat komt omdat ze een strakke uitstraling geven en ze zijn wat groter van vorm. Deze tegels zijn tegen vorst bestemd, zijn makkelijk te plaatsen en ze ze zijn betaalbaar. Een nadeel is wel dat er bij deze tegels een mogelijkheid is dat er kleurverlies ontstaat als ze een tijdje liggen.

Ontdek welke tegel bij u past!
Ontdek welke tegel bij u past!

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels zorgen ervoor dat uw tuin een natuurlijke uitstraling krijgt. Een voordeel van deze tegels is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Het materiaal dat gebruikt wordt, is te vinden in de natuur. Denk hierbij aan materiaal als marmer, graniet en leisteen. U kunt de mate aangeven hoe u vervolgens de steen wil hebben: u hebt keuze van ruw tot glad geslepen.

Klinkers

Klinkers, ook wel straatstenen genoemd, zijn kleiner en dikker dan terrastegels. Een groot verschil van klinkers met tegels is dat ze een zwaarder gewicht kunnen tillen. Ze zijn daarom geschikt om te gebruiken voor het verharden van uw oprit, het leggen van uw terras of het creëren van een looppad.

Vrijblijvend advies

Wanneer u opzoek bent naar de juiste tegel voor uw tuin is het fijn om te weten wat de eigenschappen zijn. Kijk verder ook vooral naar wat uzelf mooi vindt en wat bij uw tuin past. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op en wij maken een gratis offerte voor u!

0

Je winkelwagen